Sæt medarbejdernes potentiale fri: Skab Trivsel i Travlhed og optimer effektivitet, trivsel og virksomhedens resultater!

Set Free arbejder på at sætte menneskers potentiale fri! Som erhvervspsykolog, proceskonsulent og HR chef har jeg igennem hele min karriere arbejdet med udvikling af mennesker, så de bliver den bedste version af dem.

Jeg sætter en ære i at finde måder at skabe Trivsel i Travlhed på, der skaber resultater og forebygger stress i virksomheder. Effektivitet, trivsel og overskud optimeres, stress reduceres og sygemeldinger undgås. Jeg har endvidere specialiseret mig i effektiv stressbehandling, så hvis en stress sygemelding ikke kan undgås, så  reducerer jeg den som oftest til 5-6 uger, hvilket er til gavn for medarbejderens velbefindende og virksomhedes bundlinje!

Vil du skabe Trivsel i Travlhed, forebyg og håndter stress på arbejdspladsen, så læs mere nedenfor.

Stress på arbejdspladsen

Ydelser

Foredrag, ledelses- & medarbejderforløb

Har I råd til ikke at arbejde med “trivsel i travlhed” og forebygge  og håndtere stress på arbejdspladsen bedst muligt?

Stressforebyggelse er fundamentet for effektivitet, kvalitet, trivsel og overskud! Stress er i dag et stigende problem, som koster virksomheder og samfund milliarder. Hvad koster stress på jeres bundlinje? Ifølge Teknologirådet koster en sygemeldt stresset medarbejder ca. 1 million på virksomheders bundlinje. Hertil kommer konsekvenserne af “sygenærvær”, som nedsætter arbejdsevnen og kvaliteten med 20-25%. Læs mere på Stress i tal nedenfor.

Så der er god grund til at sætte ind overfor problemet og få fokus på at forebygge stress på arbejdspladsen og skabe trivsel i travlhed! Hvis uheldet er ude og stress melder sig, kan den rigtige håndtering mindske risikoen for en sygemelding betydelig og den rigtige behandling kan få jeres medarbejdere tilbage i løbet af uger og ikke måneder.

Stress på arbejdspladsen

Artikler om stress

Stress på arbejdspladsen

Mød personen bag

stress på arbejdspladsen

Erhvervspsykolog, HR chef og proceskonsulent

Som jeg ser det, er min unikke baggrund min force.

Erhvervspsykolog

Psykolog med speciale i stressforebyggelse og behandling. Min baggrund som psykolog med et hav af efteruddannelse gør mig i stand til at reducerer eller forløse medarbejders stress og ubehag i løbet af kort tid.

Proceskonsulent
Som tidligere HR chef og proceskonsulent har jeg specialiseret mig i at skabe Trivsel i Travlhed og forebyggelse stress. Jeg har erfaret og kan dokumentere at metoderne virker i praksis.
Jeg kørt lederudvikling og seminarer for alt lige fra 3-150 ledere og medarbejdere på alle niveauer i organisationer. Så jeg er vant til at skabe seminarer med effekt i hverdagen.

HR Chef
Som HR chef er jeg vant til at gå ind på alle niveauer i organisationer lige fra den kompetente medarbejder til den dygtige administrerende direktør. Det gavner mig på mange måder:
Det gør mig i stand til at forstå og arbejde med den virksomhedskontekst medarbejderne er i. Arbejdspladsen bliver ikke gjort til den “onde”.
Jer samarbejde med ledelsen om undgå stresssygemeldinger eller at få stressede medarbejderne meget hurtigere tilbage på arbejdet. Alle træder klogere ud af forløbet og gavnlige ændringer/justeringer foretages på arbejdet og privat, så tilbagefald reduceres betydeligt.
Som HR chef har jeg igennem 10 år været coach og mentor for mange ledere og medarbejdere. Det gør mig i stand til at udvikle mennesker og udnytte deres potentiale i de organisationer, de befinder sig i.

Ønsker du at læse mere om mig, kan du finde den uddybende historie og “CV” her.
Stress på arbejdspladsen

Kontakt mig

Kontakt mig helt uforpligtende!

Har du spørgsmål, behov for sparring eller ønsker at booke en aftale/ydelse, så kan du få fat på mig på tlf. 6070 9505 eller mail: mette@setfree.dk

Vil du ringes op, kan du udfylde kontaktformularen til højre og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Andre kontaktoplysninger findes på Kontakt.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked