ONLINE TERAPI OG BEHANDLING

– Med garanteret effekt!

Fordele ved online terapi og fjernterapi

Er online terapi noget for mig? Hindrer tid og afstand dig fra at få hjælp hos den bedste psykolog? Eller har du mentale eller fysiske forhold der hindre dig i at få den hjælp du behøver? Ja i øjeblikket begrænser Corona os alle i at mødes fysisk!

Det er ikke altid lige let at få den ønskede psykologhjælp. For nogen er det mangel på tid, der forhindrer dem i fysisk at møde op og få den hjælp de behøver. Du har måske små børn, der skal hentes eller skiftende lange arbejdstider. Nogen ønsker ganske enkelt at optimere deres tid. Den komplette tid, de bruger på behandlingen, betyder rigtig meget. Altså både selve behandlingstiden og transporttiden frem og tilbage til psykologen.

Andre værdsatte at modtage terapi i deres skønne hjemlige omgivelser, og tilvælger således online terapi, som et supplement til den traditionelle terapiform.

Afstanden til behandleren kan også være skelsættende. Du bor måske i en anden del af landet eller rejser meget. Det kan således være fysisk umuligt at møde op i klinikkens lokale. For andre kan deres fysik ikke klare f.eks. trapperne til 5. sal eller en togtur, eller måske forhindre deres mentale ubehag dem i at mødes med den professionelle behandler.

Online terapi og behandling

Der kan således være mange ting der forhindre netop dig i at få hjælp hos den psykolog, du foretrækker. Online behandling eller fjernterapi kan løse mange af disse udfordringer.

Internetbaseret terapi eller online terapi kan derfor være et rigtig godt supplement til den traditionelle form for psykologbesøg!

Virker online terapi og behandling?

Når vi søger psykolog hjælp, er vi vant til, at det foregår i psykologens klinik. Men behøver det egentlig det?

Jeg har nok været lidt af den gammedagsskole, der i lang tid mente, at vi skulle mødes ansigt til ansigt, hvis jeg rigtig skulle gøre en forskel som psykolog. Jeg var bange for at nærværet fra terapien i mine lokaler ville blive ødelagt. Men der har jeg måtte ændre mening om online terapi!

En dag for 4 år siden ringede der nemlig en kunde fra Fyn. Hun havde  prøvet mange terapiformer og lige meget havde det hjulpet. Nu havde hun set sig varm på min måde at arbejde med angst på og ønskede brændende at prøve det af. Da hendes angst på daværende tidspunkt ikke muliggjorde, at hun kom til Holte i Nordsjælland, besluttede jeg for første gang at prøve online terapi. Nu ville skæbnen, at jeg i første online behandling fjernede kvindens angst gennem 18 år. Det åbnede i den grad mine øjne for, hvad online terapi og behandling kan gøre.

“Foreløbige resultater viser, at internetpsykiatri giver lige så gode behandlingsresultater for borgere med depression og angst som traditionel terapi ansigt-til-ansigt, oplyser Region Syddanmark på deres hjemmeside.” (DR 2014)

“Det fungerer over al forventning. Som psykolog har vi den følelse af at hjælpe på samme niveau, som vi plejer. Kim Mathiasen , Psykolog” (DR 2014)

Igennem flere år har jeg herefter behandlet diverse former for ubehag, angst, stress eller ønsket om personlig udvikling online som “videomøder” via FaceTime, Skype og Messenger. Til at starte med var det udelukkende kunder, der var langt væk fra min klinik, der brugte online terapi og behandling. Det sidste år er der dog flere kunder, der vælger online behandlinger, da det muliggør f.eks. personligudvikling i en tidspresset hverdag eller hvis man har et job med meget rejseaktivitet!

Så Ja online behandling virker rigtig godt! Er du stadig i tvivl om online terapi er noget for dig, så har jeg tilfredshedsgaranti!

Tilfredshedsgaranti på online behandling

Er du i tvivl om online behandling er noget for dig?

Online terapi med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Som psykolog garanterer jeg, at min online terapi og behandling virker! Mange kan mærke en forskel allerede efter 1. samtale. Mærker du ikke den ønskede effekt efter første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner online allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end dit ubehag 🙂

Online terapi i Corona krisen

I denne Coronaprægede hverdag, har det en tid pludselig ikke været muligt at få psykologhjælp i mine lokaler. Jeg retter mig nemlig altid efter regeringens anbefalinger og retningslinjer og har derfor dagligt behandlet mine kunder via videomøder over bl.a. FaceTime, Skype og Messenger. Vi har skulle være sammen – men på afstand!

Det har betydet, at en del af mine daglige kunder er begyndt at vælge online terapi til. Dem der ikke havde prøvet online behandlinger før, var typisk lidt skeptiske til at starte med. Men alle har været positivt overrasket over, hvor stor effekt man kan have via online terapi. Se hvad mine kunder siger om mig og mine online behandlinger nedenfor.

Så hvis du har noget ubehag, kan du overveje om der skal gå måneder før du begynder at slippe det?

Jeg er klar til at hjælpe dig online eller face to face, hvis du har noget ubehag, du ønsket at slippe ♥️

MINE KUNDER SIGER

Tænk engang, at vi lever i en tid, hvor jeg stadig kan få hjælp og behandling af verdens bedste psykolog via FaceTime ? Selv i disse tider med Covid-19 er det muligt, at få hjælp hos Mette og det var en helt igennem fantastisk og nærværende session også selvom det var via FaceTime ❤️ Tak for dig Mette.

Christina

“I denne coronatid er det befriende at få en snak med Mette over Skype, og mærke hvordan ubehaget forsvinder efter kun én samtale. Samtidig fik jeg gode redskaber til at reducere frygt og ubehag i fremtiden.

Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger af Mette.”

Betina

Jeg har været i Terapi hos Mette mange gange, og alle gange har været helt fantastisk! Så mange ting som, man får arbejdet med. Det giver virkelig pote i ens liv og dagligdag! 

Den her gang har været over facetime under Corona tiden. Det har været anderledes, men har også virket ligeså fint. Det har faktisk været en fordel at kunne ligge på sin egen sofa og være helt i sin egen bobbel. Synes begge måder fungerer lige godt. Der er fordele i både at være i rummet, men også at være på facetime. Uanset hvad, giver det en dejlig ro, man har brug for i sådan en tid som denne!

-Evely

Hvad kan man bruge online behandling til?

Jeg har behandlet stress, angst, depression, løst konflikter og udviklet mine kunder online, såvel som face to face. Flere tænker at samtaleterapi er lige til som fjernterapi, men er skeptiske i forhold til, om det kan lade sig gøre, at modtage tankefeltterapi (tapping) eller dyb traumeforløsning online. Til det skal der lyde et klart “JA”. Jeg har i flere år tappet mine kunder i online behandlinger. Såvel børn som voksne kan finde ud af det. Jeg guider blot dig til, hvor og hvordan du skal tappe på sig selv.

Som eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at bruge “tapping” i online behandlinger, så  omhandler alle ovenstående kundeudtalelser om behandling med Healing med hjertet og tankefeltterapi.

Er du interesseret i at læse mere om mine terapiformer, kan du også hente inspiration på mine andre sider – f.eks:

Online terapi hos psykolog

Har du spørgsmål til min online behandling, eller ønsker du at teste min behandlingsformer, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 6070 9505 eller mail mette@setfree.dk

Du kan også udfylde formularen til højre og jeg ringer dig op hurtigst mulig.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked