STRESSBEHANDLING

Har du brug for stressbehandling? Mangler du overskud og er træt? Har du svært ved at huske eller bliver lettere irriteret? Mange går med stresssymptomer uden at håndtere dem. Gør noget ved dine symptomer inden de invaderer dit liv! Har du mere end 5 af nedenstående symptomer, vil jeg anbefale dig at gøre noget ved din stress allerede i dag! 

 • Træthed
 • Hovedpine
 • Muskelspændinger
 • Ondt i maven
 • Uro i kroppen
 • Sveder mere
 • Forhøjet blodtryk
 • Hjertebanken
 • Trykken for brystet
 • Ildebefindende
 • Hukommelsesproblemer
 • Nedsat koncentrationsevne
 • Mister overblikket
 • Svære ved at træffe beslutninger
 • Nedsat tolerance
 • Manglende overskud
 • Mere bekymret
 • Mere følsom
 • Tristhed
 • Angstfølelse uden grund
 • Søvnproblemer
 • Svære ved at tage sig sammen til at gøre noget
 • Mere irritabel
 • Isolerer sig (fravælger sociale aktiviteter)
 • Forandringer i spisevaner (spiser mere/mindre)
 • Øget forbrug af livsnydelser (alkohol, cigaretter, kaffe, cola, slik, fastfood

Har du få eller lette stresssymptomer kan din indsats gøre en forskel. Mange kan selv reducere deres symptomer betydeligt.  Se f.eks. 10 gode råd til stresshåndtering her.

Har du derimod mange eller kraftige symptomer, vil jeg anbefale dig, at finde den stressbehandling, som passer til dig. Du er også velkommen til uforpligtende at ringe til mig på tlf. 6070 9505 og få råd og vejledning.

Effektiv stressbehandling er svært at finde!

Hvem får lov til at behandle noget så afgørene som din stress?

Jeg er psykolog  med mange års erfaring med stressbehandling og kendskab til arbejdsvilkår gennem mine 15 år som HR chef og konsulent. Som universitetsuddannet med et hav af relevant efteruddannelse, er jeg optaget af høj faglighed og professionalisme. Stressbehandling skal have effekt og skal gøre en forskel for dig! Erfaringen viser desværre, at ro alene eller generelle online kurser sjældent forløser al din stress. Fokus skal ændres og den holistiske behandling af stress skal rettet mod dine specifikke behov.

Jeg arbejder målrettet med at forløse årsagen/årsagerne til din unikke stress. Findes årsagen på arbejdet, i familien eller i din personlige bagage og mønstrer, så har jeg erfaring og redskaberne til effektivt at håndtere dette sammen med dig.

Mange har desuden gavn af hjælp og støtte til at strukturere, prioritere og planlægge hverdagen lidt anderledes i en stressramt hverdag på arbejdet eller hvis du er sygemeldt. Enkle redskaber kan gøre en kæmpe forskel!

Jeg hjælper også gerne med dialogen med arbejdspladsen, der godt kan være vanskelig at håndtere, når man har stress. Der bygges bro til arbejdspladsen, hvilket har stor betydning for at undgå sygemeldinger og den succesfulde vej tilbage på arbejdet efter en sygemelding. Min erfaring viser desuden, at dette forebygger risikoen for at stressen vender tilbage.

Stressbehandling

Forløser stress i krop og sind

Stress er desværre ikke kun lokaliseret i hovedet og i dine tanker. Kropslige stresssymptomer er mere reglen end undtagelsen. Når de traditionelle former for stressbehandling hos psykologer og stresscoaches udelukkende behandler den mentale del af stress, oplever mange, at de kropslige aspekter af stress ikke forsvinder.

I min stressbehandling kombinerer jeg samtale- og kropsterapi, hvormed både de mentale og de kropslige stresssymptomer håndteres. Jeg forløser  stress i tanker, følelser og krop og lærer mine kunder stressreducerende redskaber, der er brugbar i en travl hverdag. Jeg skal gøres overflødig ?

Derfor har jeg succes med at få stressede medarbejdere til at få det godt igen. Hvis de har været sygemeldte komme mange tilbage på arbejde i løbet af 5-6 uger. Jeg ved min behandling af stress virker og tilbyder derfor tilfredshedsgaranti:

Stressbehandling

Stressbehandling med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Som psykolog garanterer jeg, at min stressbehandling virker! Mange kan mærke en forskel allerede efter 1. samtale. Mærker du ikke den ønskede effekt efter første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din stress 🙂

Det der gør min behandling af stress gavnlig for mange!

Det, som gør min stressbehandling effektfuld, er, at den er helhedsorienteret og skræddersyet til dine behov. Som psykolog med mange års erfaring i behandling af stress, inkluderer jeg nedenstående elementer i behandlingen:

 1. Behandling af stress, der forløser stress i krop, følelser og tanker
 2. Behandling af stress, der forløser stressskabende mønstre og personligheder i dig
 3. Behandling af stress med let anvendelige forebyggende redskaber
 4. Behandling af stress i samarbejde med chefer og arbejdspladsen (hvis det ønskes ? )

Læs mere om de enkelte elementer her.

MINE KUNDER SIGER

“Mette har ydet en hurtig og effektiv hjælp, da jeg blev ramt af stress i en meget vanskelig periode. Hendes metoder gav mig hurtig lindring, samt den nødvendige ro og værktøjer til at bearbejde mine udfordringer med. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at Mettes medvirken har sikret, at jeg fik det så hurtigt godt igen”
Leder

Jeg har været så heldig at få Mette anbefalet af en veninde. Jeg var blevet sygemeldt med stress og mén efter kræftsygdom og stod med en masse løse ender i mit liv, som jeg skulle have bundet sløjfer på.

Så kom jeg til Mette og det blev vendepunktet i mit liv både privat som arbejdsmæssigt.

Jeg har sjældent mødt så kompetent og indfølende menneske som Mette. Hun forstod mine udfordringer og uden en masse snak brugte Mette sin store værktøjskasse, som har gjort, at jeg på meget kort tid fik bearbejdet gamle ting og sorg, som har fyldt i mit liv uden jeg anede, det var det,  som stod i vejen for et fredfyldt liv.

Jeg er kommet ovenpå og har kun rosende ord at sende til Mette for at have hjulpet mig derhen hvor jeg er i dag.

Kærlig hilsen

Camilla

www.salgsdna.dk

“Jeg kontaktede Mette pga. stresssymptomer som angstanfald om natten, nedsat hukommelse, problemer med koncentrationsevnen og lavt selvværd.
Allerede efter første konsultation, kunne jeg mærke forskel både i hovedet og i kroppen.
Fik også flere værktøjer med hjem, som jeg bruger jævnligt.
I dag har jeg det fint. Tak Mette!”
Niels Andersen

Produktionsmedarbejder

Behandlingsformer

Tid: Jeg behandler 1,5 time pr. samtale, da jeg ved, at det er mest virkningsfuldt. Samtaler med traditionelle psykologer afbrydes ofte efter 50 min, selv når kunden er midt i noget afgørende og følsomt. Jeg behandler derimod op til 2 timer, hvis det er essentielt for effekten af samtalen.

Sted: Langt de fleste behandlinger forekommer i mine lokaler i Holte! Igennem de sidste år har jeg dog fået kunder fra andre dele af landet.  Her behandler jeg med succes via nettet f.eks. på facetime eller skype.

Priser: Jeg tager en standard psykolog timetakst. Købes forløb på 5-7 samtaler reduceres prisen med 35%, da jeg er optaget af at skabe effekt.

Jeg samarbejder med flere sundhedsforsikringer – f.eks. Topdanmark, Dansk Sundhedssikring & Mølholm.

Ingen ventetid – Det er afgørende,  at man får hjælp med det samme og derfor reserverer jeg altid akutte tider til nye kunder.

stressbehandling
Kontakt psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine evner ift. stressbehandling, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked