Loading...
Stressbehandling 2019-04-18T12:40:05+01:00

Helhedsorienteret stressbehandling

– der forløser stress i krop og tanker

Hvilken stressbehandling er bedst?

Stressbehandling, stressterapi, stresscoaching… Kært barn har mange navne og der er tale om et broget marked. Det kan være svært at afgøre, hvor du får den bedste og mest effektive behandling af din stress.

Der findes mange stressbehandlere, stresscoaches og stress-psykologer, der alle siger, at de er eksperter. Nogle har mange års erfaring og lange uddannelser, mens andre har 14 dages coachingkursus. Nogle har godt nok en lang psykologudddannelse, men har ikke speciale i stress.

Det er således vigtigt, at du er omhyggelig i dit valg af stressbehandler.

Stressbehandling

Stressbehandling med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Jeg er så sikker på, at min stressbehandling virker, at jeg garanterer effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din stress 🙂

Hvad gør min stressbehandling effektfuld og effektiv?

Først og fremmest så er min stressbehandling effektfuld, fordi den er helhedsorienteret. Som psykolog inkluderer jeg nedenstående elementer i behandlingen afhængig af de individuelle behov.

  1. Stressbehandling, der forløser stress i krop, følelser og tanker
  2. Stressbehandling med forebyggende redskaber
  3. Stressbehandling i samarbejde med chefer

Læs mere om de enkelte elementer nedenfor.

“Mette har ydet en hurtig og effektiv hjælp, da jeg blev ramt af stress i en meget vanskelig periode. Hendes metoder gav mig hurtig lindring, samt den nødvendige ro og værktøjer til at bearbejde mine udfordringer med. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at Mettes medvirken har sikret, at jeg fik det så hurtigt godt igen”
Leder – Banedanmark

“Jeg kontaktede Mette pga. stresssymptomer som angstanfald om natten, nedsat hukommelse, problemer med koncentrationsevnen og lavt selvværd.
Allerede efter første konsultation, kunne jeg mærke forskel både i hovedet og i kroppen.
Fik også flere værktøjer med hjem, som jeg bruger jævnligt.
I dag har jeg det fint. Tak Mette!”
Niels Andersen
Produktionsmedarbejder

Stressbehandling der forløser stress i krop, følelser og tanker

Stress lagres i vores tanker, i vores krop og påvirker os følelsesmæssigt.

Når vi, som psykologer eller stresscoaches, kun behandler de stressfyldte tanker, forsvinder stress-symptomerne i kroppen desværre ikke. En stresset person kan således godt opnå rationelle og rolige tanker om sine stressfyldte forhold. Men hvis stress i kroppen og følelserne ikke behandles, vil f.eks. det at komme på arbejde få hjertet til at galopere, maven til at smerte og angsten til at blusse op. Personen vil således ikke føle sig sig stressfri og en evt. sygemelding forlænges!

Min behandlingsform

Min viden indenfor Tankefeltterapi, EFT, Healing med hjertet og Metasundhed har gjort mig i stand til som  psykolog, at arbejde meget målrettet og dybt med årsagen til stress samt behandling af stress.

Min Metasundhedsviden om sammenhæng mellem psykiske konflikter og fysiske symptomer gør mig i stand til at identificere de vigtigste årsager, så behandlingen af stress fokuseres. Ved at jeg supplerer mine gængse psykologværktøjer med Tankefeltterapi, EFT og Healing med hjertet, hvor man behandler og forløser stress i tanker, følelser og krop, bliver det muligt for mine kunder at komme helt af med “stressen”. Således er min stressbehandling særlig effektiv!

Nogen gange er der brug for at udvikle eller gør op med gamle vaner og personlighedstræk for at komme af med stress permanent. Mine Healing med hjertet teknikker hjælper f.eks. med at opbygge selvværdet, evnen til at sige fra eller muliggøre 80% løsninger.

Erfaringen viser, at mange praktiserende læger sygemelder medarbejdere med stress i 3-4 måneder.

Jeg reducerer ofte sygemeldingen til ca. 5 -6 uger, hvilket er til gavn for privatpersonen, virksomhedes bundlinje og medarbejderens velbefindende!

Stop din eksamensangst

Stressbehandling med forebyggende redskaber

Vi lever i en verden, hvor vi konstant bliver presset og skal forandre/udvikle os. Det er således utopi at tro, at man én gang for alle kan behandle alle stressende faktorer. Mit primære mål er derfor, at lære mine kunder selv at kunne håndtere stress og ubehag i hverdagen.  Jeg skal gerne gøres undværlig!

I mine stressforløb trænes mine kunder derfor i forebyggende stressredskaber, så de selv kan hjælpe sig selv. Flere år efter behandling, hører jeg således, at mine kunder stadig bruger mine redskaber og selv tager stress i opløbet.

Stressbehandling i samarbejdende med chefer

“Hvilken form for psykologbehandling er relevant og effektiv for den stressramte? Det ved vi faktisk noget om…. F.eks. viser forskningen, at den stressramte og behandleren bør have kontakt med arbejdspladsen for at facilitere dels behandlingen, dels tilbagevenden til arbejdet. Men mange psykologer – oven i købet som et krav fra sundhedsforsikringen – praktiserer modsat, at arbejdspladsen ikke involveres; den stressramte beskyttes mod det farlige arbejde” (Bo Netterstrøm Politikken, 2015).

Som psykolog og tidligere HR chef har jeg erfaret, at det ofte er meget grænseoverskridende for den stressramte medarbejder at starte på arbejde igen efter en sygemelding. Tilsvarende er mange ledere ikke vant til at håndtere stressede medarbejdere, ej heller når en sygemeldt medarbejder starter på arbejde igen.

Medarbejderen og lederen har således brug for hjælp og støtte til at tage de første væsentlige skridt på gode måder. Konkret hjælp og sparring til stresshåndtering på arbejdet og ved sygemeldinger, opleves af begge parter som tiltrængt, hjælpsomt og afstressende.  Gennem samarbejde muliggøres læring og forandring i den private og arbejdsmæssige kontekst. Samtidig minimeres risikoen for at medarbejderen går ned med stress eller at sygemeldingen forlænges unødigt.

Hvis sygemeldinger ikke kan undgås – bygger jeg som fagperson bro tilbage til arbejdspladsen på et langt tidligere tidspunkt, end det ellers vil være muligt. Netop det at komme hurtigt tilbage på arbejde er vigtigt og gavnligt for såvel medarbejder, som virksomhed. Det er en essentiel del af helbredelsesprocessen. Dette bekræftes af såvel overlæge og stressspecialit Bo Netterstrøm og Psykiatrifonden 

Som ét eksempel hvordan jeg understøtter en god og hurtig opstart på arbejdet er, at jeg som oftest tilrettelægger et opstartsforløb og støtter lederen i håndtering af medarbejderen – læs evt. mere på Håndter stress sygemeldinger rigtigt.

Jeg samarbejder derfor med chefer og virksomheder for at ansvarliggøre alle og for at sikre, at alle går klogere ud af forløbet. Dette gøres naturligvis uden at min tavshedspligt sættes på spil.

Jeg har erfaring med at kombinere den effektive individuelle stressbehandling, med dialog med cheferne og tilrettelæggelse af den hurtige, gradvise og skræddersyede vej tilbage på arbejde igen. Dette integreres i mange af de behandlingsforløb, jeg har i virksomheder. Nogle privatpersoner er sågar selv begyndt at købe ydelsen til og finder det yderst hjælpsomt i den svære opstartsperiode.

Stressbehandling med mange betalingsformer

Jeg er optaget af at skabe effekt, hvilket også afspejles i min prisstruktur. Købes forløb reduceres prisen betydeligt ift. køb af enkeltstående samtaler. Således bliver langt de fleste stressbehandlinger solgt som forløb på 5 – 7 behandlinger.

Jeg tilbyder dog flere former for betaling:

  • Timebetaling
  • Forløb (5 & 7 samtale-klippekort)
  • Få en nøglemedarbejder hurtigt og effektivt tilbage på arbejde (fast pris)
  • Betaling i forhold til effekt: Min betaling er, at vi deler jeres økonomisk løngevinst ved hurtigt og effektivt at få medarbejder tilbage på arbejde
  • Firmaaftale
Psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine evner ift. stressbehandling, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Læs mere om kendetegn ved stress på Hvad er stress?

Læs mere om hvordan du forebygge og reducere din stress på 10 gode råd til stresshåndtering

Læs mere om stressforebyggelse på arbejdspladser på Stressforebyggelse