Har jeg stress?

Mange er ofte i tvivl om “har jeg stress”, eller er det helt normalt, det jeg føler lige nu. Stress kommer ofte snigende, og mange lider af “stress kan ikke ramme mig”-fornægtelsen. Det betyder, at mange går med stresssymptomer i alt for lang tid, før der gøres noget ved det. En test af “Har jeg stress”, er således essentielt, for at man forholder sig bedst mulig til stress.

Hvilke af nedenstående symptomer har du haft indenfor de sidste 3 måneder:

 • Generel irritation
 • Humørsvingninger
 • Nedsat tolerance
 • Nedsat koncentrationsevne
 • Hukommelsesproblemer
 • Mistet overblik
 • Manglende overskud
 • Træthed
 • Søvnløshed
 • Hovedpine
 • Muskelspændinger
 • Hjertebanken
 • Forhøjet blodtryk
 • Forandrede spisevaner
 • Manglende appetit
 • Tristhed
 • Isolerer sig
 • Nedsat livskvalitet
 • Nedsat sexlyst
 • Angstfølelse uden grund

Har jeg stress? Det kan være svært at svare præcist på. Hvis du har 5 eller flere symptomer, er der meget, der tyder på, at du har stress eller kunne være på vej til at få det.

Om du har stress afhænger af, hvor mange af symptomerne du har, og hvor kraftige symptomerne er.

Ovenstående “har jeg stress” test, er jo blot en indikator på, om du har stress eller ej. Hvis du stadig er i tvivl, om du er stresset eller er på vej til at blive stresset, så er du velkommen til uforpligtende at ringe til mig på tlf. 6070 9505 og få råd og vejledning.

Har jeg stress

Har jeg stress?

Forebyg din egen stress

Det er vigtigt at forebygge stress og om muligt tage det i opløbet inden du går ned med stress og bliver nødsaget til at sygemelde dig. Jo før du tager symptomerne alvorligt, jo lettere vil du kunne komme helt ovenpå igen.

Du  kan selv gøre meget for at forebygge og reducere din stress. Så har du begyndende stresssymptomer, vil jeg anbefale at læse mine 10 enkle råd til hvordan du kan reducere din stress på 10 gode råd til stresshåndtering eller få generelle råd om stressforebyggelse på Forebyg din stress.

Din indsat kan nemlig gøre en forskel!

Er du alvorlig stressramt?

Har du mange og/eller alvorlige stress-symptomer, vil jeg anbefale dig at søge professionel hjælp. Find den stressbehandling som passer til dig. Læse evt. om min behandlingsform på Stressbehandling. Du er også meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 6070 9505 og få et god råd eller mærke, om kemien er den rigtige.

Stressbehandling med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Jeg er så sikker på, at min stressbehandling virker, at jeg garanterer effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din stress ?

Har jeg stress
Har jeg stress

Er du i tvivl, om du er stresset, har du brug for sparring eller ønsker du at teste mine evner ift. stressbehandling, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre og jeg ringer dig op hurtigst muligt!

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked