Personlig udvikling og vedligeholdelse

Personlig udvikling eller vedligeholdelse 

– er det noget for dig?

 • Når du dine mål og får opfyldt dine drømme?
 • Udnytter du dine kompetencer og sætter dit potentiale fri?
 • Er dit liv fyldt med livskvalitet, energi og balance?

Eller lider du som så mange andre af en normal hverdag, som fra tid til anden kan blive lidt grå, når fokus bliver på at få hamsterhjulet til at køre rundt og alle ender til at nå sammen. Arbejdet skal passes, børnene hentes, de praktiske gøremål udføres, så bolig og kroppen står knivskarpe 🙂 Måske daler motivation fra tid til anden, når privatlivet, samarbejdet eller arbejdet driller en smule? Det kunne også være at du, som mange andre, altid fanges i de samme handle- og tankemønstre eller at din “personlighed” spænder ben for dig.

Eller måske har du det rigtig godt – men ønsker bare at have det endnu bedre?

Der kan være mange gode grunde til at ønske personlig udvikling.  Ofte handler det om, at der er noget eller nogen, der bremser os. Bremser os i at nå vores mål eller drømme. Eller bremer os i at være den bedste version af os selv. En helt anden vinkel på problemstillingen er, når vores håb, drømme og mål ikke står klart for os længere.

Andre igen befinder sig pludselig  i personlige kriser, som f.eks. fyringer, skilsmisser, alvorlig sygdom eller dødsfald i familien, hvor verden, som vi kender den, falder sammen, og man har brug for hjælp til bare at finde sig selv igen.

Kan du nikke genkendende til dele af ovenstående? Ofte glemmer vi at give os tid til den personlig udvikling eller vedligeholdelse, der sætter vores potentiale fri.

Personlig udvikling – vil du have det “normalt” eller “optimalt”?

Rigtig mange går og har det lidt små skidt. Det er blevet så “normalt” at have det sådan, at tanken om at gøre noget ved det, sjældent opstår. Jeg skelner rigtig meget mellem, hvad der er “normalt” og “optimalt”.

Man behøver ikke at være ilde til mode, have angst eller stress –  for at have et ønske om at udvikle sig og ændre på de “normale” forhold. Nogen gange er vi løbet ind i et dilemma eller konflikt og kan ikke se løsningen for bare træer. Andre gange er det vores personlige rygsæk eller vaner, der spænder ben for os.

Personlig udvikling er en mulighed for at få et nyt perspektiv på sin livssituation og få mulighed for at ændre på forhold, der ikke er helt optimale. Måske handler det bare om, at blive klar over hvilken vej man ønsker at gå og få målet/drømmen tegnet op. Så kommer resten af sig selv. Andre gange skal konflikter løses og handlingsplaner udarbejdes. Måske er der oven i købet brug for at arbejde, med noget af det vi har i rygsækken, for at vi igen blive til den vi rigtig gerne vil være.

 Hvilken mekaniker sender du din psyke til?

– Tager du ansvar for din personlige udvikling eller vedligeholdelse?

Det er efterhånden blevet normalt – næsten smart – at have en (personlig) træner, der hjælper os med at optimere vores krop. Samtidig sender vi hvert år vores bil til service og går selv til årlige læge-, tandlæge- og øjencheck.

Så hvorfor er det, at det i Danmark ikke er lige så normalt, at blive coachet eller gå til psykolog for at opnå personlig udvikling eller bedre trivsel? Vi forventes at kunne klare vores personlige psykiske udvikling eller vedligeholdelse helt selv. Venner og familie kan hjælpe langt hen ad vejen. Men nogen gange skal der en professionel til, der kan stille de udfordrende spørgsmål, komme med nye vinkler på problemstillingen eller forløse fortidens konflikter, ubehag og traumer lagret i tanker og krop.

De færreste af os vil sende vores bil til reparation hos vores venner. Lidt sørgerligt at vi behandler vores biler bedre, end vi behandler vores egen person 🙂

Tager du ansvar for din personlige udvikling eller vedligeholdelse? Eller kan du, som så mange andre, også gøre noget godt for dig selv – på kort sigt og på lang sigt?

Personlig udvikling ved psykolog Mette Rosenquist

Personlig udvikling med garanteret tilfredshed

– Ingen tilfredshed  → ingen betaling!

Jeg er så sikker på, at mine personlig udviklingsforløb virker, at jeg garanterer tilfredshed.  Er du ikke tilfreds efter første samtale, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. men du kan sætte dit potentiale fri ?

Personlig udvikling – målsætning og målopnåelse

Det er ikke os alle, der er skarpe på, hvad vores mål og drømme er. Hvis dit mål ikke står klart privat og/eller arbejdsmæssigt, kan det være rigtig svært at vide, om du går i den rigtige retning. Vejen bliver nogen gange lang og kringlet – og nogen gange kan det næste føles som om man går baglæns. Står dine mål og drømme helt klart? Ellers har jeg enkle metoder til at hjælpe dig med at stille skarpt.

Selvom målet er klart, er det ikke altid, at vi bevæger os mod det. Ofte er der indre såvel som ydre grunde, der holder os fra at bevæge os i den rigtige retning. Nogle gange er grundene reelle – men ofte kan modstanden minimeres eller nye veje kan findes, hvis man får den rette hjælp og støtte. Venner og familie kan hjælpe langt hen ad vejen. Men nogen gange skal der en professionel til, der kan stille de udfordrende spørgsmål og komme med nye vinkler på problemstillingen.

Personlig udvikling – Problemløsning

Hos mig kan du få hjælp til at nå dine mål og øge din livskvalitet. Du opnår resultater og får glæde ved at få løst følelsesmæssige problemer, konflikter, og de ting du går rundt og tumler med.

Du får nye perspektiver på problemer og opnår større klarhed, så du kan træffe de rette valg.
Bliv af med bekymringer, angst og konflikter.

Opnå for dig vigtige mål!

Personlig udvikling – selvudvikling

Personlig udvikling og selvudvikling kan godt lyde lidt langhåret og som en langsommelig proces. Hurtige, målrettede og effektive metoder sikrer, at du mærker forskellen allerede efter 1. samtale.

Hos mig kan du få hjælp til personlig udvikling, så du bryder med gamle mønstrer eller måske ligefrem udvikler din personlighed, som du ikke troede muligt.

Sætter dit potentiale fri og udnytter dine forcer og kompetencer. Måske har du personlighedstræk som gør at du har svært ved forandringer eller at sige fra? Eller måske er du overdrevet perfektionistisk og ansvarlighed? På den ene side er mange egenskaber givtige og fantastiske – men har du dem i udpræget grad, kan de styre dit liv på ikke hensigtsmæssige måder. Sådan behøver det ikke blive ved med at være!

Få nye perspektiver på dit liv og opnå større klarhed. Forøg din indre styrke, troen på dig selv og opnå større selvværd, hvorved du kan opnå for dig vigtige mål.

Læs om min meget effektive og dybdegående terapiform:

Personlig udvikling

Ønsker du at slippe...

 • Stress
 • Angst og bekymringer
 • Lavt selvværd
 • Perfektionisme
 • Problemer med at sige fra
 • Dårlige chefer og lignende, der kan ramme dig, der hvor det gør mest ondt
 • Samarbejdsproblemer
 • Traumer og konflikter
 • Fobier som højdeskræk, flyskræk m.m.
 • Eksamensskræk
 • Tristhed
 • Udbrændthed
 • Depressioner
 • Sorg og tab
 • Smerte
 • Hovedpine og migræne
 • Anorexi/Bulimi
 • Wiplashsmerter
 • Mange fysiske problemer og sygdomme kan mindskes ved at arbejde med mentale aspekter – (læs mere på Metasundhed)

Og få...

Personlig udvikling

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mette, de redskaber jeg har fået har gjort en kæmpe forskel!
I starten følte jeg mig virkelig dum, når jeg lavede nogle af de øvelser hun havde givet mig, så jeg lavede dem med en ironisk distance og alligevel hjalp det.
Så da jeg begyndte at gøre det rigtigt, hjalp det mig meget. Mette har hjulpet mig til at mærke efter og i stedet for at tænke det værste, så tænke ”hvad er det værste der kan ske”

IT medarbejder

Da vi startede vores forløb var jeg på måske det mørkeste punkt i mit liv, og var tæt på helt at opgive.

Efter få samtaler vendte mine tankemønstre sig, og med de redskaber du introducerede mig til, var jeg i stand til at kontrollere de mørke tanker og lærte at heale større og mindre traumer, som forhindrede mig i at være i flow både kropsligt og mentalt.

Jeg kan tydeligt mærke at jeg har udviklet mig til et helt menneske, som har fundet indre ro og genfundet lysten til at skabe, grine, elske og bare leve livet ❤️

Af hjertet TAK 🌟

Mange knus fra

Selina

Personlig udvikling

– et tilbud om en uforpligtende samtale!

Personlig udvikling ved psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål i forhold til din personlige udvikling – eller ønsker du at teste mine evner ift. at udvikle dig, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 6070 9505 eller mail mette@setfree.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen til højre, og jeg ringer dig op hurtigst mulig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked