Healing med hjertet

– Slip af med ubehag, konflikter og traumer

Healing med hjertet

Er Healing med hjertet noget for dig?

Har du det godt? Har højt selvværd og er upåvirket af konflikter på arbejdet og privat? Eller mærker du som så mange andre hverdagens stress og ubehag en gang imellem?

Healing med hjertet, også kaldet Transbiologisk traumeterapi, kunne godt være noget for dig, hvis du som langt de fleste mennekser fra tid til anden oplever en form for ubehag. Måske bliver du talt ned til, bliver stresset på arbejde eller oplever problemer i parforholdet. Andre kæmper med lavt selvværd eller har svært ved at stille sig op i forsamlinger.

Kender du også til nogle af disse eller lignende problemstillinger? Så kunne Healing med hjertet godt være noget for dig!

Jeg oplever desværre, at mange tænker, at det ubehag de har, kan man ikke gøre noget ved. Det er en skam, for langt det meste ubehag og problemstillinger kan faktisk forløses, hvis bare man har de rigtig redskaber, som psykolog.

Mine kunder er bl.a. sluppet af med angst, bekymringer, stress og lavt selvværd! Andre har lært at sige fra, er begyndt at have det godt med dem selv eller har sluppet perfektionismen og kan levere 80% løsninger.

Vil du også have det bedre?

Healing med hjertet terapi med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Så vil du også have det bedre? Test mig og mine metoder af. Jeg er så sikker på, at Healing med hjertet virker, at jeg garanterer effekt. Langt de fleste oplever forbedringer allerede efter 1. behandling. Dermed ikke sagt, at jeg kan kurere alt på én behandling. Mange problemstillinger har ikke kun en årsag, men mange rødder, der skal forløses én for én. Men mærker du ikke en effekt ift. det ubehag, vi behandler allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis!

Så test mine evner. Du har intet at miste…andet end dit ubehag ?

Healing med hjertet og Transbiologisk traumeterapi

Hvad er Heling med hjertet og Transbiologisk Traumeterapi?

Healing med hjertet og  Transbiologisk Traumeterapi bygger på Peak States modellen. Denne model blev udviklet af  den canadiske psykolog Grant McFetridge for ca. 25 år siden. Det er en yderst effektiv metode til at forløse dybtliggende traumer og konflikter i tanker, følelser og krop.

Som psykolog har jeg måtte erkende, at Healing med hjertet forløser ubehag på et langt dybere plan end nogen anden terapiform, jeg indtil nu er stødt på i mit psykolog-virke!

Healing med hjertet Transbiologisk traumeterapi

Som psykolog og coach i erhvervslivet har jeg brugt 15 år på at coache ledere og medarbejdere til at blive rolige i tankerne omkring deres udfordringer. Ikke desto mindre må jeg erkende, at de alligevel ofte har oplevet kropslig ubehag, når de stod ansigt til ansigt med deres udfordringer. Her har Healing med hjertet/Transbiologisk Traumeterapi vist sig langt mere effektivt til reelt af forløse ubehaget i tanker, følelser og krop.

Således kan jeg i dag forløse stress, angst, grundlæggende uhensigtsmæssige personlighedstræk og diverse former for ubehag på en langt mere effektiv og holdbar måde ved hjælp af Healing med hjertet.

Hvordan behandler man i Healing med hjertet?

Ofte er de konflikter vi møder i hverdagen blot re-aktiveringer af tidligere traumer. Disse opstår ofte  tidligt i livet, og så formår vi at trigge og re-trigge dem igen og igen gennem vores liv. Det som er interessant er, at forløser vi det første traume, så opløses alle de efterfølgende oplevelser, og ubehaget forsvinder fra hele “traumestrengen”.

Forenklet beskrevet er der tale om, at Healing med hjertet er en terapiform, hvor man går tilbage til konfliktens oprindelse og forløser ubehaget ved at være tilstede med accept af situationen og kærlighed i hjertet.

Unikke effektive redskaber

Ud over den grundlæggende terapiform i Healing med hjertet og Transbiologisk traumeterapi, er der en lang række specialsituationer, hvor terapiformen tilbyder unikke redskaber til at forløse hver af situationerne.

Et eksempel på et af disse redskaber er generationstraume healing. Nogle traumer eller personlighedstræk arver vi nemlig gennem generationer. Har du nogen sinde oplevet, at “din far kom ud af munden på dig”, selvom du havde svoret, at sådan vil du aldrig være eller sige? Eller har du samme egenskab som din mor, at du er så omsorgsfuld over for alle andre mennesker, at du helt glemmer dig selv?  Ja – vi arver langt mere fra vores forældre (og deres forældre) end vi normalt går og tror. Generationstraume healing er således meget effektivt. Nogen gange er det ligefrem et helt nødvendig terapiredskab, hvis man vil helt til bunds i en udfordring.

Stress psykolog der gør en forskel

Et andet eksempel er healing af  kernetraumer (uhensigtsmæssige personlighedstræk) . Det er de traumer, som er med til at danne grundstøtterne i vores liv. Det er her, vi er inde at arbejde med personlighedstræk, som vi ikke finder hensigtsmæssige. For eksempel har jeg været så perfektionistisk, at jeg ikke overvejede at aflevere en opgave, som ikke var perfekt. Jeg arbejde bare desto mere. I dag kan jeg vælghvornår jeg vil udføre en opgave “perfekt” og hvornår det er okay at udføre en 80% løsning. Det er en kæmpe lettelse for såvel mig som min omgangskreds, at jeg har sluppet det ubehag!

Læs mere om forskningen bag og metoderne i Healing med hjertet og Peak States på The Institute for the Study of Peak States. Endvidere kan jeg anbefale bogen Healing med hjertet af Paula Cortau.

Har du også nogle personlighedstræk der spænder ben for dig? Eller har du arvet et ubehag eller bekymring? Eller har du nogle traumer du trigger igen og igen, som du gerne vil af med? Så vil jeg anbefale dig at prøve Healing med hjertet af!

DET SIGER MINE KUNDER

Jeg har været så heldig at få Mette anbefalet af en veninde. Jeg var blevet sygemeldt med stress og mén efter kræftsygdom og stod med en masse løse ender i mit liv, som jeg skulle have bundet sløjfer på.

Så kom jeg til Mette og det blev vendepunktet i mit liv både privat som arbejdsmæssigt.

Jeg har sjældent mødt så kompetent og indfølende menneske som Mette. Hun forstod mine udfordringer og uden en masse snak brugte Mette sin store værktøjskasse, som har gjort, at jeg på meget kort tid fik bearbejdet gamle ting og sorg, som har fyldt i mit liv uden jeg anede, det var det,  som stod i vejen for et fredfyldt liv.

Jeg er kommet ovenpå og har kun rosende ord at sende til Mette for at have hjulpet mig derhen hvor jeg er i dag.

Kærlig hilsen

Camilla

www.salgsdna.dk

Da vi startede vores forløb var jeg på måske det mørkeste punkt i mit liv, og var tæt på helt at opgive.

Efter få samtaler vendte mine tankemønstre sig, og med de redskaber du introducerede mig til, var jeg i stand til at kontrollere de mørke tanker og lærte at heale større og mindre traumer, som forhindrede mig i at være i flow både kropsligt og mentalt.

Jeg kan tydeligt mærke at jeg har udviklet mig til et helt menneske, som har fundet indre ro og genfundet lysten til at skabe, grine, elske og bare leve livet ❤️

Af hjertet TAK 🌟

Mange knus fra

Selina

Jeg har lært at acceptere mine tanker og det har givet mig en stor ro.
Vi har fået behandlet mange gamle traumer, som blandt andet har handlet om, at tilgive sig selv.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Mette og hendes behandlingsmetoder.
Mette tager sig altid tid og går i dybden.
Jeg har altid følt mig velkommen og tryg, hvilket har betydet meget for mig.
De bedste hilsner

Tanja

“Jeg vil gerne sige dig en stor TAK for din uvurderlige hjælp til at få
mig igennem de processer, jeg havde brug for!

Jeg syntes, du gav mig
ekstra tid og omsorg, og det værdsætter jeg meget.
Jeg vender uden tvivl tilbage, hvis jeg får brug for det!” Søster

www.pladstillivet.dk

Psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine Healing med hjertet-behandling, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked