STRESSBEHANDLER

– der hjælper dig til at tage styringen tilbage!

Hvordan finder man den helt rigtige stressbehandler?

Stressbehandling er et broget marked og der findes mange stressbehandlere, stresscoaches og psykologer. Alle siger de, at de er eksperter i stresshåndtering. Nogle har mange års erfaring og lange uddannelser, mens andre har 14 dages coachingkursus. Andre har en 5 årig psykologudddannelse, men har aldrig specialiseret sig i de unikke forhold omkring stress. Det er således vigtigt, at man er omhyggelig i sit valg af stressbehandler.

Som tidligere HR chef ved jeg, at nogle psykologer kan få stressramte medarbejdere friske og tilbage på arbejde i løbet af 5-6 uger. Det gælder desværre ikke langt de fleste psykologer. Som oftest tager det psykologer og stresscoaches 3-4 måneder at få deres klienter fri for stresssymptomer og desværre går der også 6 – 12 måneder for nogen. Derfor mister hver femte medarbejder desværre også deres arbejde oven i deres langvarige og ubehagelige stressforløb.

Som psykolog psykolog med mange års erfaring med stressbehandling og kendskab til arbejdsmarkedet, har jeg succes med hurtigt at få sygemeldte stressede medarbejdere tilbage på arbejde i løbet af 5-6 uger. Derfor opstiller jeg også denne tilfredshedsgaranti:

Stressbehandler med effekt

Stressbehandling med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Jeg er sikker på, at min stressbehandling virker! Derfor garanterer jeg effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din stress 🙂

Derfor har jeg effekt som stressbehandler!

Så det som gør min stressbehandling effektfuld er, at den er helhedsorienteret og skræddersyet til dine behov. Som psykolog med mange års erfaring i stressbehandling, inkluderer jeg nedenstående elementer i behandlingen:

 1. Stressbehandling, der forløser stress i krop, følelser og tanker
 2. Stressbehandling, der forløser stressskabende mønstre og personligheder
 3. Stressbehandling med forebyggende redskaber
 4. Stressbehandling i samarbejde med chefer

Læs mere om de enkelte elementer her og se hvad mine kunder siger om mine evner som stressbehandler nedenfor.

MINE KUNDER SIGER

“Mette har ydet en hurtig og effektiv hjælp, da jeg blev ramt af stress i en meget vanskelig periode. Hendes metoder gav mig hurtig lindring, samt den nødvendige ro og værktøjer til at bearbejde mine udfordringer med. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at Mettes medvirken har sikret, at jeg fik det så hurtigt godt igen”
Leder

Jeg har været så heldig at få Mette anbefalet af en veninde. Jeg var blevet sygemeldt med stress og mén efter kræftsygdom og stod med en masse løse ender i mit liv, som jeg skulle have bundet sløjfer på.

Så kom jeg til Mette og det blev vendepunktet i mit liv både privat som arbejdsmæssigt.

Jeg har sjældent mødt så kompetent og indfølende menneske som Mette. Hun forstod mine udfordringer og uden en masse snak brugte Mette sin store værktøjskasse, som har gjort, at jeg på meget kort tid fik bearbejdet gamle ting og sorg, som har fyldt i mit liv uden jeg anede, det var det,  som stod i vejen for et fredfyldt liv.

Jeg er kommet ovenpå og har kun rosende ord at sende til Mette for at have hjulpet mig derhen hvor jeg er i dag.

Kærlig hilsen

Camilla

www.salgsdna.dk

“Jeg kontaktede Mette pga. stresssymptomer som angstanfald om natten, nedsat hukommelse, problemer med koncentrationsevnen og lavt selvværd.
Allerede efter første konsultation, kunne jeg mærke forskel både i hovedet og i kroppen.
Fik også flere værktøjer med hjem, som jeg bruger jævnligt.
I dag har jeg det fint. Tak Mette!”
Niels Andersen

Produktionsmedarbejder

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine evner som stressbehandler, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre – og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt. 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked