TERAPIFORMER

– Hos psykolog Mette Rosenquist

Som psykolog og tidligere HR chef har jeg mange forskellige redskaber og terapiformer i min værktøjskasse. Afhængig af dine problemstilling vil jeg anvende forskellige former for behandling og coaching. Nogen har brug for målrettet coaching og konfliktløsning, mens andre har brug for dybt traume forløsende terapi. Andre igen vil bare fintune sin psyke eller udvikle på selvværd og selvtillid. Endelig kommer mange for mine praktisk anvendelige redskaber, der hjælper på deres travle hverdag.

Alle gode terapiformer handler om, at kunden føler sig set, hørt og mødt af psykologen – lige der hvor vedkommende er på det givne tidspunkt!

Redskaber og terapiformer jeg anvender er:

 • Samtale og psykolog dialogværktøjer
 • Coaching – både problemløsende og løsningsorienteret
 • Tankefeltterapi (TFT) & emotional freedom technique (EFT)
 • Healing med hjertet & transbiologisk traumeterapi (TBT)
 • Kognitiv terapi
 • Positiv Psykologi
 • Meditation og åndedrætsøvelser
 • Planlægning, strukturering og søvnsredskaber
 • Stress- og angstreducerende redskaber
 • Metasundhedsanalyser
Terapiformer

Terapiformer

Terapiformer
Terapiformer med tilfredshedsgaranti

Terapiformer med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Jeg er sikker på, at mine terapiformer virker! Derfor garanterer jeg effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end dit ubehag ?

Terapiformer

TERAPIFORMER
MINE KUNDER SIGER

Tænk engang, at vi lever i en tid, hvor jeg stadig kan få hjælp og behandling af verdens bedste psykolog via FaceTime ? Selv i disse tider med Covid-19 er det muligt, at få hjælp hos Mette og det var en helt igennem fantastisk og nærværende session også selvom det var via FaceTime ❤️ Tak for dig Mette.

Christina

“Mette har ydet en hurtig og effektiv hjælp, da jeg blev ramt af stress i en meget vanskelig periode. Hendes metoder gav mig hurtig lindring, samt den nødvendige ro og værktøjer til at bearbejde mine udfordringer med. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at Mettes medvirken har sikret, at jeg fik det så hurtigt godt igen”
Leder

”At tage kontakt til Mette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Mette er en utrolig imødekommende, lyttende og engageret psykolog.

Da jeg første gang kom hos Mette, havde jeg så meget højdeskræk, at selv tanken om at skulle på 2. sal gav mig angstanfald. Allerede efter første behandling mærkede jeg en tydelig forandring, og som med et trylleslag havde Mette givet mig modet til at konfrontere min højdeskræk. Jeg gik op på 3. sal og kunne være der uden at få angstanfald. Efter blot et par gange hos Mette, fylder min højdeskræk ikke længere i min hverdag, og jeg tør kaste mig ud i situationer, hvor angsten før overskyggede alt for mig.

Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger af Mette.”

Betina

Terapiformer
Terapiformer med garanteret effekt!

Har du spørgsmål omkring mine terapiformer eller ønsker du at teste mine behandlingsformer, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked