Reducer stress, Effektiv stressforebyggelse og terapi ved psykolog Mette Rosenquist

Stressforebyggelse

Har I råd til ikke at arbejde med “Trivsel i Travlhed” og forebygge stress bedst muligt?

Stressforebyggelse er vigtig! Stress er i dag et folkesundhedsproblem, som koster virksomheder og samfund milliarder. Hvad koster stress på jeres bundlinje? Ifølge Teknologirådet koster en sygemeldt stresset medarbejder ca. 1 million på virksomheders bundlinje. Hertil kommer konsekvenserne af “sygenærvær”, som nedsætter arbejdsevnen og kvaliteten med 20-25%. Læs mere på Stress i tal.

Så der er god grund til at sætte ind overfor problemet og få fokus på stressforebyggelse!

Sæt fokus på Trivsel i Travlhed i jeres virksomhed

Arbejdet med Trivsel i Travlhed og stressforebyggelse understøtter overskud, effektivitet og resultater. Resulteterne viser samtidig, at stresssygemeldinger undgås og stress reduceres med 30%.

Vigtigheden af at sætte Trivsel i Travlhed på dagsordenen i virksomheden er afgørende, når man taler stressforebyggelse. For stress og travlhed er ikke det samme! Man kan faktisk gøre noget for at skabe Trivsel i Travlhed og opnår du de positive effekter ved at have travlt og undgår de negative konsekvenser af stress!

I en travl hverdag vil travlhed/stress altid være i medarbejdernes opmærksomhed. Som virksomhed kan man lære medarbejdere og ledere at fokusere og håndtere stress på konstruktive og værdiskabende måder

Der er mange måder at arbejde med Trivsel i Travlhed og stressforebyggelse på. Lige fra redskabsorienteret Trivsel i Travlhed foredrag, til de lidt dybere og længerevarende medarbejder- og leder forløb, som Bæredygtig ledelse og Robuste medarbejdere. Læs mere nedenfor.

Jeg har enkle og konkrete stressforebyggende metoder, der skaber resultater med det samme. Jeg hjælper jer til at skabe trivsel i travlhed – virksomheden sparer penge!

Trivsel i travhed
Et fantastisk kursus som har reddet mig og min familie!
Metoderne på kurset er meget kraftfulde og fuld af virkning.
Jeg gik fra at være hårdt stressramt til at være arbejdsklar efter først kursusdag og en måneds daglig brug af teknikkerne. På samme måde som jeg hver morgen plejer den daglige hygiejne, så benytter jeg lejligheden til at pleje min mentale hygiejne ved brug af kursets teknikker.
Det virker og holder mig frisk i dagligdagen.
Mogens – Banedanmark
Bæredygtig ledelse

Bæredygtig ledelse

– Ledelse der skaber trivsel i travlhed, effektivitet og forebygger stress!

Ledernes evne til at bedrive bæredygtig ledelse og forebygge stress er afgørende. Bæredygtig ledelse skaber fundamentet for trivsel, overskud, effektivitet og dermed resultatskabelse. Bæredygtig ledelses-konceptet er en måde at klæde ledere på til jobbet.

Er ledere selv stressede har det en meget skadelig effekt på medarbejdernes trivsel i travlhed, og risikoen for stressede medarbejdere øges. Derfor afdækkes lederen eget Trivsel i Travhed niveau, og ledere i risikozonen for stress gribes og hjælpes, så trivsel og god ledelse optimeres.

Travlhed og stress bliver ofte blandet sammen. Med viden og enkle redskaber kan de positive effekter af trivsel i travlhed optimeres. Samtidig undgår man at krydse den hård fine grænse, der skaber nedsat kvalitet, effektivitet og øget fejl pga. overbelastning og stresssymptomer. Lederne bliver gjort i stand til at skabe trivsel i travlhed, samt spotte og håndtere stress hos medarbejderne.

Bæredygtig ledelse–konceptet formår både at gribe ledere i risikozonen og gør dem i stand til at spotte og håndtere stress hos medarbejdere.

Læs mere om Bæredygtig ledelse her

Robuste medarbejdere

Robuste medarbejdere

– Trivsel i Travlhed: Et medarbejderforløb, der skaber robuste medarbejdere og forebygger stress

Trivsel i Travlhed er baseret på Charlotte Skeels 20 års erfaring med at behandle stressramte medarbejdere. Trivsel i Travlhed er et kursusforløb, som gøre medarbejderne robuste, så de kan trives i en travl hverdag præget af store krav og mange forandringer.

Trivsel i Travlhed forebygger beviseligt stress blandt deltagerne!

Forløbet giver deltagerne viden om stress og travlhed, samt mange enkle og effektive metoder til at skabe trivsel i travlhed og forebygge stress i hverdagen på jobbet og der hjemme.

Din tid:

Forløbet kører over 3 måneder og inkluderer 3 kursusdage og massere øvelser, som deltagerne allerede efter 1. kursusdag begynder at implementere i hverdagen.

Resultaterne viser, at stressforebyggelse forekommer. Medarbejdernes selvoplevede stress reduceres med ca. 30%

Læs mere om Trivsel i Travlhed – et medarbejderforløb der skaber Robuste medarbejdere

Stressforebyggelse

– gennem Trivsel i Travlhed foredrag

For flere virksomheder, har mine foredrag på arbejdspladser været det første lille skridt, der fik dem til selv at tage kontrollen tilbage og slutte fred med travlheden på nye måder.

Trivsel i Travlhed er et meget praksisorienteret foredrag. Her får du konkret viden om, hvordan man skaber trivsel i travlhed og bliver klædt på til at forebygge, spotte og håndtere stress.

Foredraget er fyldt med mange enkle og konkrete redskaber, der kan bruges i hverdagen på arbejdet og derhjemme. For at skabe delt egerskab og ansvarsfølelse har flere virksomheder kombineret Bæredygtig ledelses forløb med Trivsel i Travlhed foredrag for medarbejderne.

Læs mere på Trivsel i Travlhed foredrag.

Stressforebyggelse

Stressforebyggelse

– gennem individuel terapi og coaching

Jeg har i høj grad erfaring med at min individuelle terapi og coaching forebygger og helbreder stress.

Læs mere om min behandlingsform på Stressbehandling.

 Stressforebyggelse

– gennem din individuelle indsats

Vi har hver især ansvaret for vores eget helbred og trivsel. Din indsats gør en stor forskel!

Læs hvordan du forebygger, håndterer og reducerer din stress på 10 gode råd til stresshåndtering & Forebyg din stress

Psykolog Mette Rosenquist

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du dialog om stressforbyggelse eller behandling, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 6070 9505 eller mail: mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op hurtigst muligt, så udfyld kontaktformularen til højre.

 

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked