BEHANDLING AF ANGST

Få det godt og tag styringen tilbage!

Den rigtige angstbehandling kræver din erkendelse!

Den rigtige behandling af angst er afgørende. Rigtig mange mennesker bruger store dele af hverdagen på at bekymre sig og har det faktisk skidt, hvis de ellers tør at mærke efter. Andre tilrettelægger hverdagen, så de undgår at komme i situationer, hvor de oplever ubehag og angst. De tager f.eks. trappen for at undgå elevatoren eller undgår steder med dyr eller mange mennesker.

Første skridt i at få den rigtige behandling af angst starter med dig. Erkend at du skal håndtere din “angst”. Megen angst bliver  ikke taget i opløbet og så breder angsten sig. Det starter måske med angst for højder og breder sig til angst for at køre over broer og på motorveje og til sidst kører man slet ikke bil. Er du i tvivl, om du har angst kan du med fordel læse mere om angst på denne hjemmeside eller f.eks. på  Psykiatrifondens hjemmeside.

Har du også brug for behandling af angst? Er du som så mange bekymret det meste af tiden eller har måske oven i købet oplevet angst? Så erkend din angst og find den form for angstbehandling, som passer til netop dig allerede i dag!

angstbehandling behandling af angst

Erkend din angst og få den rigtige behandling af angst!

Behandling af mild angst og bekymringer: 10 gode råd

Har du milde angstsymptomer, kan du med fordel kigge nærmere på nedenstående 10 råd til, hvordan man slipper angst. Tag det første skridt allerede i dag og begynd at bearbejde din angst og dine bekymringer! Du kan gøre en forskel. Det kræver dog en aktiv indsats, da intet kommer af sig selv. Nogle råd og redskaber virker på nogen – mens andre virker på andre. Prøv dig frem og find dine favorit redskaber. Bruger du et par af nedenstånde råd i hverdag, så mærker mange en effekt på milde former for angst.

Nedenfor er de 10 råd til angsthåndtering beskrevet i overskriftform. Ønsker du en uddybet version så læs mere på Slip din angst

Effektiv behandling af alvorlig eller længerevarig angst

Har du mange eller invaliderende angstsymptomer, vil jeg anbefale dig at søge professionel hjælp! Det er svært at klare selv. Finde den angstbehandling, som passer til netop dig!

Undgå symptombehandling – vælg den rigtige behandling af angst!

Behandling af angst er et broget marked, og det er svært at vide, hvilken behandling, der er bedst for netop dig. Der findes mange psykologer, psykoterapeuter og læger, som alle skriver, at de kan hjælpe med angst. Effekten af den angstbehandling du modtager varierer dog betydeligt afhængig af deres uddannelsesmæssige baggrund, erfaring og om de har speciale i angst eller ej.

Vær endvidere opmærksom på, at mange symptombehandler de angstfyldte tanker og forløser ikke årsagen til din angst. De dulmer f.eks. frygt og uro med medicin eller lærer dig at reducere dine angstfyldte tanker. Men fælles for disse behandlingsformer er, at selve årsag til at du får angst, forbliver ubehandlet og intakt. Det beskæftiger de fleste psykologer og læger sig ikke med. Angsten bliver således ikke fjernet, men det bliver lettere at lev med den. Stoppes medicinen, vil uroen og angsten således oftes vende tilbage. De fleste læger anbefale således, at mennesker med angst forbliver medicineret livet igennem. Læs mere om diverse former for angstbehandling her

Når du skal vælge din angstbehandler, er det således vigtigt, at du ser dig godt for!

Min effektive angstbehandling

Jeg er psykolog med mange års erfaring med angstbehandling. Jeg er optaget af, at arbejde med og håndtere årsagen/årsagerne til din unikke angst. Samtidig forløser jeg angst og ubehag i tanker, følelser og krop og lærer mine kunder angstreducerende redskaber, der er brugbar i en normal hverdag. Jeg skal gøres overflødig ?

Derfor har jeg succes med at behandle angst. Jeg ved min behandling af angst virker og tilbyder derfor tilfredshedsgaranti:

angstbehandling med tilfredshedsgaranti

Behandling af angst med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Jeg er sikker på, at min angstbehandling virker. Så jeg garanterer effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din angst ?

Det der gør min angstbehandling  gavnlig for mange!

Det, som gør min behandling af angst effektfuld, er, at den er helhedsorienteret og skræddersyet til dine behov. Som psykolog med mange års erfaring i behandling af angst, inkluderer jeg nedenstående elementer i behandlingen:

 1. Behandling af angst, der forløser årsagen til din angst
 2. Behandling af angst, der forløser stress i krop, følelser og tanker
 3. Behandling af angst med let anvendelige angstreducerende redskaber

Læs mere om de enkelte elementer og mine kunders erfaringer nedenfor.

Angstbehandling

MINE KUNDER SIGER

Jeg kontaktede Mette i efteråret 2018, da jeg havde mange bekymrende (negative) tanker, katastrofetanker og helbredsangst.

At valget faldt på Mette skyldtes, at hun har værktøjer udover de klassiske, man møder i psykologverdenen. Jeg var kommet til den erkendelse, at jeg ikke havde opnået nogen rigtig forbedring ved samtale til den bevidste del af min hjerne. Kroppen skulle med i forløbet og Mette introducerede mig til EFT/TFT eller bare ”tapping” som  – indrømmet – gjorde mig skeptisk i starten.

Min angst er klart blevet mindre. Mit behov for at kontrollere alt og tænke på alle de ting, der kan gå galt er stærkt reduceret. Af og til glemmer jeg, hvor store fremskridt jeg i virkeligheden har gjort. Om eftermiddagen når min datter havde fri fra skole, skulle jeg tidligere vide, hvor hun var og om hun var OK. I dag tænker jeg ikke længere over, hvornår hun har fri og hvordan hun har det. Jeg er sikker på, at hun har det godt. Det er en enorm lettelse!

Selvfølgelig kan jeg stadig blive bekymret, men når jeg oplever dette, så har jeg nu værktøjet til at dæmpe det. Nu ”tapper” jeg på hvad som helst bl.a. når jeg trænger til at slappe af eller ved vigtige begivenheder, som f.eks. en jobsamtale.

Mit overskud er røget i vejret og mit selvværd er fulgt efter!

Vær åben, nysgerrig og tro på at forandring er muligt – Set free!

Mikael Nielsen, Brønshøj

Angstbehandling der forløser årsagen til angst!

Som psykolog med mange års erfaring med angstbehandling har jeg fokus på af skabe en hverdag, hvor angsten ikke præger dig! Jeg behandler således reelt  årsagen til din angst, bekymringer og frygt. Ved reelt at gå ind og forløse, det som i første omgang har udløst angsten, ser jeg i mange tilfælde, at angsten forsvinder helt. Gennem Tankefeltterapi  og Healing med hjertet forløser jeg både det psykiske ubehag og det fysiske ubehag i situationen. Først når begge dele er helt i nul, betragter jeg behandlingen som effektfuld.

Behandling af angst

Reel behandling af angst i tanker og krop!

Det er helt essentielt ikke kun at forløse de angstfyldte tanker i angstbehandling. Livets konflikter og traumer lagres ikke kun  i vores rationelle kloge hjerne. De lagres også i hukommelsen i vores krop – i vores “krops-hjerne”. Vi tror, at vi kontrollerer vores liv gennem vores rationelle tanker, men når man graver dybt nok, så er vi langt mere styret af vores følelser og kropslig ubehag, end vi lige går og tror.

Mange der har angst ved godt rationelt, at de ikke behøver være bange for f.eks. elevatorer, supermarkedet og præsentationer. Det er ikke “farligt”. Ikke desto mindre har de voldsomt og irrationelt kropslig ubehag, konfronteres de med deres frygt. Det på trods af, at de gør alt hvad de kan for at undgå ubehaget.

“Jeg ved jo godt, at den lille hund ikke er farlig…Hvorfor har jeg det så ubehageligt i min krop…?” ?

Når man i mange former for behandling af angst lykkedes med at skabe rolige tanker, men ikke får bearbejdet det kropslige ubehag, så er der ikke mange, der mener, at de er blevet angst fri!

 Angst redskaber – Lær selv at behandle din angst i hverdagen!

I mine behandlingsforløbet får du også redskaber til selv at behandle dit ubehag i hverdagen. På den måde sikrer jeg, at dem som ikke kommer helt af med angsten med det samme, får redskaber til at tage kontrollen over angsten. På den måde reduceres ubehaget betragteligt, og du begynder at føle, at du kan kontrollere angsten  – fremfor at angsten kontrollere dig!

Redskaber til angstbehandling

Effekten af min angstbehandling

Jeg har således haft flere kunder med angst, som gennem årene har modtaget kognitiv terapi og som stadig har angst. De har efter 1-8 behandlinger hos mig sluppet angsten fuldstændig og kan nu leve livet på en helt anden måde. De fleste af mine kunder mærker en forbedring allerede efter 2-3 behandling. I nogle tilfælde forsvinder angsten helt efter 2-3 behandling. Jeg anbefaler i de fleste tilfælde forløb af 5-8 angst behandlinger for at sikre, at vi kommer godt rundt om de mange aspekter af angsten.

Angst behandlingsformer

Jeg er optaget af at opnå den mest værdiskabende form for behandling af angst. Det er min erfaring, at traditionelle 1. times samtaler oftes afbrydes, når man netop er kommet ind til kernen og har brug for at få ubehag forløst og sikre udvikling. Jeg behandler derfor typisk 1,5 time pr. samtale.

Den mest effektive behandling forekommer ansigt til ansigt i mine lokaler i Holte!

Jeg har dog gennem de sidste år oplevet flere og flere som ønsker min behandling af angst også selvom de bor i andre dele af landet. Her har jeg med succes behandlet via nettet f.eks. på facetime eller skype.

Angstbehandling med mange betalingsformer

Som sagt er jeg optaget af at skabe effekt, hvilket også afspejles i min prisstruktur. Jeg tager standard psykologtakster. Men købes forløb reduceres prisen betydeligt ift. køb af enkeltstående samtaler. Således bliver langt de fleste angstbehandlinger solgt som forløb på 5 – 7 behandlinger.

Jeg tilbyder flere former for betaling:

angstbehandling
Angstbehandling hos Psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine evner ift. behandling af angst, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked