BEHANDLING AF STRESS

Få det godt og tag styringen tilbage!

Den rigtige behandling af stress kræver din erkendelse!

Den rigtige behandling af stress er afgørende. Rigtig mange oplever dagligt et utal af stresssymptomer i mange måneder, før de tager det alvorligt.

Min erfaring viser, at:

 80% af alle danskere lider af “stress kan ikke ramme mig”-fornægtelse

Netop derfor bliver stress ofte ikke taget i opløbet. De udfører så langt fra den ideelle behandling af deres egen stress. Nogen oplever, at skulle kollapse fysisk på parkeringspladsen, før de erkender deres stress.

Det er vigtigt, at du tager din stresssymptomer alvorlig og tager stress i opløbet. Jo længere du venter, desto større konsekvenser. Jeg oplever faktisk kunder, som ikke er i stand til at læse et dameblad, når de langt om længe søger professionel hjælp. De fleste får det godt igen, men det tager længere tid. Og  der er desværre nogen, som kommer til at døje med symptomer hele livet. Hjernen har simpelthen taget skade. Så sørg for at din behandling af stress sker med det samme! Er du i tvivl om du har stress, kan du teste din stress på Har jeg stress?. Man kan også være så fræk at antyde: “hvis du er i tvivl om du har stress – så er der noget der kan tyde på, at du har stress!?!”

Behandling af stress: tag dine symptomer alvorligt
Behandling af stress – tag dine symptomer alvorligt inden pæren springer!

Behandling af mild stress: 10 gode råd

Har du få eller milde stresssymptomer, kan du gøre meget selv ved hjælp af nedenstående redskaber. Tag det første skridt allerede i dag og begynd at forebygge, reducere eller håndtere din stress! Du kan gøre en forskel. Det kræver dog en indsats, da intet kommer af sig selv. Nogle råd og redskaber virker på nogen – mens andre virker på andre. Prøv dig frem og find dine favorit redskaber. Bruger du et par af nedenstånde råd hver dag, så mærker mange en effekt.

Nedenfor er de 10 råd til stressreduktion beskrevet i overskriftform. Ønsker du en uddybet version så klik her

Effektiv behandling af alvorlig stress

Har du mange eller alvorlige stresssymptomer, vil jeg anbefale at søge professionel hjælp! Finde den stressbehandling, som passer til netop dig!

Behandling af stress er et broget marked, og det kan være vanskeligt at finde den stress behandling, som passer til netop dig. Der er stor forskel på den behandling, du modtager hos behandleren, der har 14 dages coachingkursus og 1/2 års erfaring – og behandlere med en lang psykologuddannelse og mange års erfaring i stressreduktion. Vær endvidere opmærksom på, at psykologer med lange universitetsuddannelser ikke nødvendigvis har speciale i stress og kendskab til stressens mange unikke vilkår og former.

Spørg dig selv: Vil du gerne behandles af en professionel, der har kendskab til de arbejdsvilkår og regler, du lever med – eller en som aldrig har været i en organisation, da de har brugt deres erhvervsliv på at have kliniske samtaler med klienter?

Jeg er psykolog med mange års erfaring med stressbehandling og kendskab til arbejdsvilkår gennem mine 15 år som HR chef og konsulent. Ro alene eller generelle online kurser forløser sjældent al din stress. Jeg er optaget af, at arbejde med og håndtere årsagen/årsagerne til din unikke stress. Findes årsagen på arbejdet, i familien eller hos dig personligt, så har jeg erfaring med at håndtere det. Jeg hjælper gerne med dialogen med arbejdspladsen, der godt kan være vanskelig at håndtere, specielt når man har stress.

Samtidig forløser jeg stress i tanker, følelser og krop og lærer mine kunder stressreducerende redskaber, der er brugbar i en travl hverdag. Jeg skal gøres overflødig 🙂

Derfor har jeg succes med at få sygemeldte stressede medarbejdere til at få det godt og tilbage på arbejde i løbet af 5-6 uger. Jeg ved min behandling af stress virker og tilbyder derfor tilfredshedsgaranti:

Behandling af stress med tilfredshedsgaranti
Behandling af stress med tilfredshedsgaranti!

Behandling af stress med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Som stresspsykolog er jeg sikker på, at min behandling af stress virker! Derfor garanterer jeg effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din stress 🙂

Det der gør min behandling af stress gavnlig for mange!

Det, som gør min stressbehandling effektfuld, er, at den er helhedsorienteret og skræddersyet til dine behov. Som psykolog med mange års erfaring i behandling af stress, inkluderer jeg nedenstående elementer i behandlingen:

 1. Behandling af stress, der forløser stress i krop, følelser og tanker
 2. Behandling af stress, der forløser stressskabende mønstre og personligheder i dig
 3. Behandling af stress med let anvendelige forebyggende redskaber
 4. Behandling af stress i samarbejde med chefer og arbejdspladsen (hvis det ønskes ? )

Læs mere om de enkelte elementer på Stressbehandling.

MINE KUNDER SIGER

“Jeg kontaktede Mette pga. stresssymptomer som angstanfald om natten, nedsat hukommelse, problemer med koncentrationsevnen og lavt selvværd.
Allerede efter første konsultation, kunne jeg mærke forskel både i hovedet og i kroppen.
Fik også flere værktøjer med hjem, som jeg bruger jævnligt.
I dag har jeg det fint.

Tak Mette!”

Niels Andersen

Jeg har været så heldig at få Mette anbefalet af en veninde. Jeg var blevet sygemeldt med stress og mén efter kræftsygdom og stod med en masse løse ender i mit liv, som jeg skulle have bundet sløjfer på.

Så kom jeg til Mette og det blev vendepunktet i mit liv både privat som arbejdsmæssigt.

Jeg har sjældent mødt så kompetent og indfølende menneske som Mette. Hun forstod mine udfordringer og uden en masse snak brugte Mette sin store værktøjskasse, som har gjort, at jeg på meget kort tid fik bearbejdet gamle ting og sorg, som har fyldt i mit liv uden jeg anede, det var det,  som stod i vejen for et fredfyldt liv.

Jeg er kommet ovenpå og har kun rosende ord at sende til Mette for at have hjulpet mig derhen hvor jeg er i dag.

Kærlig hilsen

Camilla

www.salgsdna.dk

“Mette har ydet en hurtig og effektiv hjælp, da jeg blev ramt af stress i en meget vanskelig periode. Hendes metoder gav mig hurtig lindring, samt den nødvendige ro og værktøjer til at bearbejde mine udfordringer med. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at Mettes medvirken har sikret, at jeg fik det så hurtigt godt igen”

Leder

Banedanmark

“Man skal da stole på sin læge, ikke? Det troede jeg også. Da min læge efter en kort samtale konstaterede en svær depression og udskrev antidepressiv medicin til mig, brød jeg totalt sammen. Jeg havde været stresset i et stykke tid og ville egentlig bare gerne have en henvisning til en psykolog. Efter besøget hos lægen fik jeg kontakt til Mette og efter en snak over telefonen var hun overbevist om, at jeg ikke havde brug for medicin, men skulle i behandling for stress. Idag har jeg det rigtig godt. Jeg kom igennem det uden brug af medicin, ved Mettes hjælp, og det er jeg så taknemmelig for! Men jeg er forarget over, hvor let lægen udskrev den type medicin og min tillid til den pågældende læge er væk”

Anonym

Behandlingsformer

Tid: Jeg behandler 1,5 time pr. samtale, da jeg ved, at det er mest virkningsfuldt. Samtaler med traditionelle psykologer afbrydes ofte efter 50 min, selv når kunden er midt i noget afgørende og følsomt. Jeg behandler derimod op til 2 timer, hvis det er essentielt for effekten af samtalen.

Sted: Langt de fleste behandlinger forekommer i mine lokaler i Holte! Igennem de sidste år har jeg dog fået kunder fra andre dele af landet.  Her behandler jeg med succes via nettet f.eks. på facetime eller skype.

Priser: Jeg tager en standard psykolog timetakst. Købes forløb på 5-7 samtaler reduceres prisen med 35%, da jeg er optaget af at skabe effekt.

Jeg samarbejder med flere sundhedsforsikringer – f.eks. Topdanmark, Dansk Sundhedssikring & Mølholm.

Ingen ventetid – Det er afgørende,  at man får hjælp med det samme og derfor reserverer jeg altid akutte tider til nye kunder.

stressbehandling
Effektiv behandling af stress hos psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine evner ift. behandling af stress, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked