FAKTA OM ANGST

Hvad for nogle fakta om angst har du brug for, for at finde ud af, om du eller en af dine nære har angst, eller hvilken angst behandling, der er den bedste for dig? Eller har du i stedet brug for fakta om angst, der hjælper dig til selv at arbejde med din angst?

 

På denne side finder du diverse links til fakta om angst og angst behandling.

Går du og bekymrer dig det meste af tiden? Eller undgår du måske steder som flyvemaskiner eller motorveje? Så kan det være, at du har angst. Hvis du vil vide mere om, hvad angst er og måske blive klogere på, om du kan have angst, kan jeg anbefale dig at læse mere på Hvad er angst.

Præsterer du optimalt til eksamener eller andre vigtige situationer i livet – eller hæmmer nervøsitet din præstation? Måske lider du af en form for eksamensangst. Læs mere på Stop din eksamensangst.

Har du brug for at finde den rette angstbehandling for dig eller en af dine nærmeste? Angst behandling er desværre et broget marked og mange symptombehandler angst fremfor at forløse årsagen. Det er derfor vigtigt at være kritisk, når du vælger angstbehandler. På Angst behandling kan du læse mere om forskellige former for behandlinger af angst, så du kan træffe det rigtige valg for dig eller en af dine nærmeste.

Har du lette angstsymptomer og ønsker at reducere din angst og bekymring, så kan du gøre meget selv. Læs mere om den forskel du selv kan gøre på Slip angsten.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 6070 9505 og få en helt uforpligtende samtale med mig om angst eller om jeg kan hjælpe lige netop dig.