Stress terapi

Hvilken stress terapi er mest effektiv?

Stressbehandling, stress terapi, stresscoaching… Kært barn har mange navne og stressbehandling er et broget marked. Det kan være svært at afgøre, hvor man får en effektiv stress terapi. Der findes mange stressbehandlere, stresscoaches og stress-psykologer, der alle siger, at de er eksperter. Nogle har mange års erfaring og lange uddannelser, mens andre har 14 dages coachingkursus. Nogle har godt nok en lang psykologudddannelse, men har ikke speciale i stress. Det er således vigtigt, at man er omhyggelig i sit valg af stressbehandler.

Stress terapi

Stress terapi med garanteret effekt

– Ingen effekt  → ingen betaling!

Jeg er så sikker på, at min stress terapi virker, at jeg garanterer effekt.  Mærker du ikke effekten allerede ved første behandlingen, så er samtalen gratis! Så test mine evner allerede i dag. Du har intet at miste…. andet end din stress 🙂

3 ting, der gør min stress terapi effektiv:

 1. Stress terapi, der forløser stress i krop, følelser og tanker
 2. Stress terapi med forebyggende redskaber
 3. Stress terapi i samarbejde med chefen
“Mette har ydet en hurtig og effektiv hjælp, da jeg blev ramt af stress i en meget vanskelig periode. Hendes metoder gav mig hurtig lindring, samt den nødvendige ro og værktøjer til at bearbejde mine udfordringer med. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at Mettes medvirken har sikret, at jeg fik det så hurtigt godt igen”
Leder – Banedanmark

“Jeg kontaktede Mette pga. stresssymptomer som angstanfald om natten, nedsat hukommelse, problemer med koncentrationsevnen og lavt selvværd.
Allerede efter første konsultation, kunne jeg mærke forskel både i hovedet og i kroppen.
Fik også flere værktøjer med hjem, som jeg bruger jævnligt.
I dag har jeg det fint. Tak Mette!”
Niels Andersen
Produktionsmedarbejder

Stress terapi, der forløser stress i krop, følelser og tanker

Stress lagres i vores tanker, i vores krop og påvirker os følelsesmæssigt.

Min viden indenfor Tankefeltterapi, EFT, Healing med hjertet (TBT) og Metasundhed har gjort mig i stand til som  psykolog, at arbejde meget målrettet og dybt med årsagen til stress samt behandling af stress.

Når vi, som psykologer eller stresscoaches, kun behandler de stressfyldte tanker, forsvinder stress-symptomerne i kroppen desværre ikke. En stresset kan således godt opnå rationelle og rolige tanker om sine stressfyldte forhold. Men hvis stress i kroppen og følelserne ikke behandles, vil f.eks. det at komme på arbejde få hjertet til at galopere, maven til at smerte og angsten til at blusse op. Personen vil således ikke føle sig sig stressfri og en evt. sygemelding forlænges!

Min terapiform

Jeg supplerer de gængse psykologværktøjer med Tankefeltterapi og Healing med hjertet, hvor man behandler og forløser stress i tanker, følelser og krop, hvilket er nødvendig for at komme helt af med “stressen”.

Som stressramt er det ikke hensigtsmæssigt at skulle genbesøge alle konflikter og traumer i barndommen. Jeg arbejder således meget målrettet og dybt med årsagen til din stress.

Således er min stress terapi særlig effektiv!

Erfaringen viser, at mange praktiserende læger sygemelder medarbejdere med stress i 3-4 måneder.

Jeg reducerer ofte sygemeldingen til ca. 5 -6 uger, hvilket er til gavn for virksomhedes bundlinje og medarbejderens velbefindende!

Stress terapi

Stress terapi med forebyggende redskaber

Vi lever i en verden, hvor vi konstant bliver presset og skal forandre/udvikle os. Det er således utopi at tro, at man én gang for alle kan behandle alle stressende faktorer. Mit primære mål er derfor, at lære mine kunder selv at kunne håndtere stress og ubehag i hverdagen.  Jeg skal gerne gøres undværlig!

I mine stressforløb trænes mine kunder derfor i forebyggende stressredskaber, så de selv kan hjælpe sig selv. Flere år efter behandling, hører jeg således, at mine kunder stadig bruger mine redskaber og selv tager stress i opløbet. Fra tid til anden bliver de ydre omstændigheder dog for meget, og så vender de tilbage og får en enkelt eller to behandlinger. Hvorefter de går glade videre med deres liv.

Stress terapi i samarbejdende med chefer

“Hvilken form for psykologbehandling er relevant og effektiv for den stressramte? Det ved vi faktisk noget om…. F.eks. viser forskningen, at den stressramte og behandleren bør have kontakt med arbejdspladsen for at facilitere dels behandlingen, dels tilbagevenden til arbejdet. Men mange psykologer – oven i købet som et krav fra sundhedsforsikringen – praktiserer modsat, at arbejdspladsen ikke involveres; den stressramte beskyttes mod det farlige arbejde” (Bo Netterstrøm Politikken, 2015).

Som psykolog og tidligere HR chef har jeg erfaret, at det ofte er meget grænseoverskridende for den stressramte medarbejder at starte på arbejde igen efter en sygemelding. Tilsvarende er mange ledere ikke vant til at håndtere stressede medarbejdere, ej heller når en sygemeldt medarbejder starter på arbejde igen.

Medarbejderen og lederen har således brug for hjælp og støtte til at tage de første væsentlige skridt på gode måder. Konkret hjælp og sparring til stresshåndtering og tilrettelæggelse af opstartsforløb opleves af begge parter som tiltrængt, hjælpsomt og afstressende. Gennem samarbejde muliggøres læring og forandring i den private og arbejdsmæssige kontekst. Samtidig minimeres risikoen for at medarbejderen går ned med stress igen betydeligt.

Hvis sygemeldinger ikke kan undgås – bygger fagpersonen bro tilbage til arbejdspladsen på et langt tidligere tidspunkt, end det ellers vil være muligt.

Jeg samarbejder derfor med chefer og virksomheder for at ansvarliggøre alle og for at sikre, at alle går klogere ud af forløbet. Dette gøres naturligvis uden at min tavshedspligt sættes på spil.

Jeg har erfaring med at kombinere den effektive individuelle stress terapi, med dialog med cheferne og tilrettelæggelse af den hurtige, gradvise og skræddersyede vej tilbage på arbejde igen. Dette integreres i mange af de behandlingsforløb, jeg har i virksomheder. Nogle privatpersoner er sågar selv begyndt at købe ydelsen til.

Stress terapi med mange betalingsformer

Jeg er optaget af at skabe effekt, hvilket også afspejles i min prisstruktur. Købes forløb reduceres prisen betydeligt ift. køb af enkeltstående samtaler. Således bliver langt de fleste stress terapier solgt som forløb på 5 – 7 samtaler.

Jeg tilbyder dog flere former for betaling:

 • Timebetaling
 • Forløb (5 & 7 samtale-klippekort)
 • Få en nøglemedarbejder hurtigt og effektivt tilbage på arbejde (fast pris)
 • Betaling i forhold til effekt: Min betaling er, at vi deler jeres økonomisk løngevinst ved hurtigt og effektivt at få medarbejder tilbage på arbejde
 • Firmaaftale

Behandling ansigt til ansigt eller over nettet

Den mest effektive behandling forekommer ansigt til ansigt i mine lokaler i Holte!

Jeg har dog gennem de sidste år oplevet flere og flere som ønsker min behandling også selvom de bor i andre dele af landet. Her har jeg med succes behandlet via nettet f.eks. på facetime eller skype.

Stress terapi ved psykolog Mette Rosenquist

Har du spørgsmål eller ønsker du at teste mine evner ift. stress terapi, så kontakt mig på tlf. 6070 9505 eller mette@setfree.dk.

Ønsker du at blive ringet op, så udfyld kontaktformularen til højre. 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked