Pris og kvalitet hænger sammen. Du kan sikkert sagtens finde et online forløb, som er billigere, men:  
Jeg har prioriteret små hold, da forløbet skal skræddersyes til deltagernes behov. Jeg vil have tid til den enkelte 
Jeg ved at den fysiske deltagelse er afgørende for opbygning af motivation, netværk og støtte. Så når det bliver hårdt og du har lyst til at give op, vil du have kæmpe gavn af dette. Forløbet ville være langt billigere, hvis det udelukkende var online. 
Når du følger dette forløb vil du erfare, at du ikke har brug for “tekstil-terapi” (shopping for at få det bedre) og bruger færre penge på “stimulanser” som gourmet kaffe, slik, cola, cigaretter, og du vil dermed få mere luft i budgettet. Lad mig give et eksempel: Hvis du høre til dem som har brug for en god kop kaffe for at klare hverdagens travlhed, vil du i løbet af kursets 5 uger bruge:  5 uger x 7 dage x 1 kop kaffe om dagen af 60 kr = 2.100kr. 
Det er altid svært at prisfastsætte, hvad f.eks. din trivsel, selvværd, evne til at sige fra, at kunne slippe perfektionismen og arbejdsnarkomani og det at få en hverdag der fungerer – er værd.  
Et to dages kursus koster mere en dette 5 ugers forløb, og der modtager du ikke samme gradvise støtte, rådgivning og vejledning, så du kan omsætte kurset til værdi i din hverdag 
Hvis du skulle modtage samme viden og redskaber fra mig via coaching ville det koste minimum 15 gange så meget. 
Hvis du venter til næste forløb, vil vi garantere at prisen er højere, da dette er et godt tilbud, da det er vores første forløb af lige netop denne opbygning